LEV INTUITVIT - en blogg om intuisjon og manifestasjon!

5 måter å ta bedre vare på deg selv!

ta vare på deg selv aliis-sinisalu-IFsqLv6vvZk-unsplash.jpg

Tvil er mangel på selv aksept, omsorg og kjærlighet til deg selv. Jeg syns Gabor Maté sin teori er interessant; tvil er en konsekvens av avvisning i oppvekst. Avvisning skaper en selvforakt som kan være utfordrende å overvinne i voksen alder. Denne selvforakten kan gi seg uttrykk i ulike selv-saboterende handlinger som gjerne betraktes som avhengigheter.

En måte å komme i mer kontakt med egne behov, følelser og finne bedre måter...

Les mer...…

Jeg har blitt steingal!!

Blogg Lev steingal.png

For en uke siden var jeg på en date. En av den sorten som vekker varme følelser og spreke fantasier. 

Jeg har det veldig bra alene, så jeg er ikke aktivt på let etter å finne en mann å dele livet med. Kommer han min vei, møtes vi i et veiskille, på et busstopp eller i en korridor så er jeg åpen for å se hva det kan bringe. Nå hadde altså det skjedd, en mann hadde kommet min vei. 

Jeg har et litt...

Les mer...…

Død over den indre kritikeren!

samuel-zeller-O_17VrlHY-o-unsplash.jpg

Jeg er min egen verste fiende – jeg vet det! Jeg er også min egen beste venn… Det vanskelige med det er å vite hva som er hva og når!

“Det vanskeligste i livet er kanskje å gjennomskue seg selv.”

                                                                       ...

Les mer...…

5 gode grunner for å tilgi!

lill106.jpg

Inni meg er det en vulkan av følelser; sinne, sorg, frustrasjon og innimellom glede. Jeg har gjennomført nesten 40 dager med en kriya som forløser effekten av stress på kropp og sinn. Lag på lag med minner og pregninger prelles av, og jeg kjenner meg sårbar. Såpass sårbar at jeg vet ikke om det er trygt å gå ut å være blant mennesker.

Har jeg kontroll på sorgen, sinnet og frustrasjonen? Hva om noen sier et skjevt...

Les mer...…

Valgets kval!

Blogg Lev mer intuivt valg.png

I en perfekt verden er et valg enkelt. I en perfekt verden tar jeg alltid det rette valget. I en perfekt verden ser jeg klart og tydelig hva som er det beste for meg og de rundt meg…. Men verden er ikke perfekt på denne måten. Det finns gode og dårlige valg, men alle valgene er rett akkurat i det øyeblikket det ble tatt.

Litt klisjé kanskje, men slik har det vært for meg. Jeg har lært av alle valgene jeg har tatt selv om de ikke alltid...

Les mer...…

Jeg er en "Golddigger", og er stolt av det!

Gull muillu-W2271adLWyo-unsplash.jpg

Jeg har store drømmer og store visjoner. En av mine absolutt største drømmer er å tjene sykt mye penger slik at jeg kan bygge en skole for jenter i et land hvor analfabetiske undertrykker, og for min egen del slippe hverdagens økonomiske bekymringer. Jeg vil bo i et slott og skape fred på jorden. Drøm stort - sier selvutviklings guruene! Så jeg drømmer om å være som Megan Markle, a dutchess with the muchess. 

Jeg...

Les mer...…

3 ting som blokkerer din intuisjon!

josh-adamski-116665-unsplash.jpg

Intuisjon er din superkraft, og alle har intuisjon. Det er bare ulikt hvor stor vekt du, eller de rundt deg, legger på intuisjonen. Hvor godt du pleier intuisjonen og ditt forhold til intuisjonen. 

Jeg forundrer meg over alle de gangene intuisjonen har gitt beskjeder til meg og jeg ikke har fulgt impulsen. En gang var når jeg hadde møtt en mann og var hodestups forelsket. En liten stemme inni meg sa at dette ikke var helt bra, men jeg hørte ikke etter. Jeg...

Les mer...…

5 viktige ting som skiller intuisjon fra angst!

angst og intuisjon aaron-burden-223504-unsplash.jpg

Jeg trodde jeg skulle dø. Det var tett mellom setene, men jeg satt heldigvis ytterst mot midtgangen. Jeg hadde akkurat vært i Bodø på et jobbintervju og var på vei hjem, tilbake til Oslo. Plutselig fikk jeg ikke puste. Hvert sekund var en utgang, jeg var nære døden. Jeg lente hodet mot sete foran, tok en dråpe vann i munnen og forsøkte å svelge. Det var det verste; jeg greide ikke å svelge. Det var akkurat som om det satt...

Les mer...…

Slik skiller du frykt fra intuisjon!

ivana-cajina-423117-unsplash.jpg

Hvor frustrerende er det ikke å stå i en pressende situasjon eller ovenfor et stort livsvalg og måtte velge, og du vil jo helst velge “rett”. Hva gjør du? Hvordan vet du om det er intuisjonen som gir deg svaret på hva du skal velge, og ikke frykten? 

Å velge fra frykt gjør at du faller ned på stigespillet, mens velger du fra intuisjonen så rykker du frem mange trinn. Hvem vil ikke slippe alle disse omturene?

Jeg har...

Les mer...…

Kundalini Yoga er Rolls Roycen innen yoga!

Rolls royce david-hellmann-ZDeQTKPb4eI-unsplash.jpg

Greit nok jeg...

Les mer...…