LEV INTUITVIT - en blogg om intuisjon og manifestasjon!

5 viktige ting som skiller intuisjon fra angst!

angst og intuisjon aaron-burden-223504-unsplash.jpg

Jeg trodde jeg skulle dø. Det var tett mellom setene, men jeg satt heldigvis ytterst mot midtgangen. Jeg hadde akkurat vært i Bodø på et jobbintervju og var på vei hjem, tilbake til Oslo. Plutselig fikk jeg ikke puste. Hvert sekund var en utgang, jeg var nære døden. Jeg lente hodet mot sete foran, tok en dråpe vann i munnen og forsøkte å svelge. Det var det verste; jeg greide ikke å svelge. Det var akkurat som om det satt...

Les mer...…

Slik skiller du frykt fra intuisjon!

ivana-cajina-423117-unsplash.jpg

Hvor frustrerende er det ikke å stå i en pressende situasjon eller ovenfor et stort livsvalg og måtte velge, og du vil jo helst velge “rett”. Hva gjør du? Hvordan vet du om det er intuisjonen som gir deg svaret på hva du skal velge, og ikke frykten? 

Å velge fra frykt gjør at du faller ned på stigespillet, mens velger du fra intuisjonen så rykker du frem mange trinn. Hvem vil ikke slippe alle disse omturene?

Jeg har...

Les mer...…

Kundalini Yoga er Rolls Roycen innen yoga!

Rolls royce david-hellmann-ZDeQTKPb4eI-unsplash.jpg

Greit nok jeg...

Les mer...…

Skap deg et hverdagsritual!

Lev intuitivt Blogg stort bilde ritual .png

Ringeklokka ringer….. en gang….. to ganger….. tre ganger….. åååååh! Det er så varmt og godt under dyna. Ute regner og blåser det. Fuglene kvitterer og jobber iherdig for å finne mat og gjøre sin hverdagslige nytte. Trenger virkelig dagen meg?

Svaret er: “Ja, dagen trenger meg, og jeg trenger dagen.”

Vår hensikt med å inkarnere til denne jorden er å ekspandere, vokse, utvikle...

Les mer...…

Finn alle svarene på ett sted!

Spør og få svar mohamed-nohassi-229698-unsplash.jpg

“Spør og du får svar” Har du hørt den setningen før? Du sliter kanskje med et ubesvart spørsmål, en situasjon i livet ditt vedvarer og du river deg i håret og skjønner ikke for ditt bare liv hvordan du skal forstå dette. Situasjonen kan være at du stadig havner i konflikt med din søster, mor, mann eller tenåringen, at du sliter med en kollega på jobb eller at du lurer på hvor du skal på...

Les mer...…

3 sjokkerende sannheter om intuisjonen!

Blogg Lev mer intuivt sjokk.png

Det er jo ganske sjokkerende i seg selv at vi bærer på et verktøy vi ikke stoler på, som noen ganger kan være forskjellen mellom liv og død. Jeg har sjokkert meg selv mange ganger med å ikke lytte til min egen intuisjon, og sjokket kom når jeg måtte stå i konsekvensen. Vi er alle født med intuitive evner og kapasiteter, men hva skjer på veien?

Jeg har en tendens til å si ja før jeg har tenkt meg...

Les mer...…

Skam - sjelens fengsel

Gruppe med folk anna-dziubinska-348-unsplash.jpg

Så kommer følelsen av at jeg har gjort noe galt uten at jeg vet hva det er, følelsen av skam. Jeg står midt i en mengde mennesker på en helt vanlig lørdag. Disse menneskene vet det, de vet hva jeg har gjort galt og nå er de her for å gi dommen: ”At jeg er et skammelig menneske”. Jeg har gjort noe flaut, men jeg vet ikke hva. Angsten tar et godt tak rundt hjertet og presser til.

Jeg husker det som om det skulle vært i...

Les mer...…

Guru kultur og pisken som formet menneskeheten

stretch pose lill39.jpg

Yogi Bhajan er en høyt respektert Sikh og mester i Kundalini Yoga fra Punjabi. Historien hans beskriver en lang rekke fascinerende og nesten umenneskelige historier. En av dem var da han ble bedt av sin lærer Sant Hazara Singh om å sitte i et tre i tre dager.

Foranledningen var flere år med trening hos den strenge og gudfryktige læreren uten noe særlig kontakt med folk. En dag skulle de til byen og Yogi Bhajan hadde stolt kledd seg i vestlige klær og...

Les mer...…

11 tegn på at du har mistet kontakt med intuisjonen!

Blogg Lev mer intuivt stress.png

Det er like overraskende hver gang å erfare hvor utrolig ute å kjøre mange er. De greier ikke være alene med seg selv, og det er nesten slik at de ikke greier å være sammen med andre heller fordi de er så sensitiv til andres energi. De skaper støy i egne liv for å slippe å lytte innover fordi hver gang de har hatt en stille stund så kommer det så mange tanker de ikke vet hvordan de skal forholde deg til. 

Derfor...

Les mer...…

Stillheten ble min vei ut av frykt!

mus ryan-stone-518829-unsplash.jpg
 

Les mer...…